Verrassend en helend

Bevrijd je van belemmeringen. Zacht en effectief.

Gratis ervaringssessie

Integral Eye Movement Therapy

9

Verminderen van stress, je voelt je rustiger

9

Verwerken en loslaten van ongewenste emoties, gevoelens en herinneringen

9

Meer grip op je eigen gevoelens en bewustwording van je lichaamstaal en de dialoog met jezelf

9

Meer afstand tot het probleem, of ervaart het niet meer als een probleem

9

Meer zelfvertrouwen, beter zelfbeeld en een groter gevoel van welbevinden

9

Minder last van piekeren, zorgen en niet helpende overtuigingen

Waarom IEMT?

Je verleden heeft impact op hoe jij je vandaag voelt. Op hoe je denkt en wat je doet. Omdat je onderbewustzijn alles wat je meemaakt een al dan niet logisch of behulpzaam plekje geeft. Iedere dag weer legt het razendsnel nieuwe verbindingen aan, voor leuke én minder leuke ervaringen. Soms maakt het koppelingen, of zelfs alarmknoppen op onlogische plekken. Ook deze beïnvloeden jouw leven.

IEMT bevrijdt je

De last van je verleden, belastende emoties of belemmerende patronen: hoe kom je ervan af? Met IEMT spreek je je onderbewustzijn aan, verbreek je ongewenste koppelingen en leg je nieuwe, prettigere neurale paden aan. IEMT maakt gebruik van neuroplasticiteit: het vermogen van je brein om te veranderen.

Ik ervaar nu veel rust in mijn hoofd

Na twee behandelingen kon ik mijn angsten loslaten. Daarvoor in de plaats heb ik vertrouwen in mijzelf gekregen. Ik accepteer dat het goed is. En dat het goed komt. Ik ervaar eindelijk rust in mijn hoofd

Adele

Eye-opener

Annemarie straalt rust uit. Ze gaf mij een gevoel van veiligheid en stelde mij op mijn gemak. Ik durfde mij open te stellen en te uiten wat ik écht voel en denk. Dit leverde mij een waardevolle, duidelijke eye-opener op. Een boodschap waaraan te werken.

Angelique

Verander de impact van verleden, emoties en overtuigingen

De wetenschap bevestigt al jaren de effectiviteit van oogbewegingen bij het verwerken van emoties of trauma’s. Door tijdens een IEMT-sessie specifieke oogbewegingen te maken, worden in de hersenen nieuwe verbindingen aangelegd. Het resultaat is een effectieve, blijvende verandering op neurologisch niveau. Een vroegere gebeurtenis of overtuiging heeft niet langer invloed op je gevoel van nu.

‘In een oogwenk een ander gevoel. Letterlijk.’

Hoe ziet een sessie eruit?

We starten met een kop koffie of thee, voel je je op je gemak? Dan doorlopen we een IEMT-kennismakingsoefening, waarbij ik je enkele vragen stel en de IEMT-techniek toepas. Zo ervaar je zelf hoe laagdrempelig en ontspannen een sessie verloopt.

Samen kijken we of IEMT geschikt voor je is. Wil je verder? Dan volgt een volledige sessie. Je kunt na afloop meteen het effect voelen; soms duurt het even of heb je meerdere sessies nodig. Goed om te weten is dat het bij IEMT niet nodig is om je verleden of trauma te herbeleven of op te rakelen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld bij EMDR

Lichaamstaal

Je lichaamstaal, ofwel fysiologie, is van invloed op je stemming. Als het nodig is, werken we tijdens een sessie aan een stukje bewustwording hiervan. Dit kan een wereld van verschil voor je betekenen, zeker als je jouw nieuwe inzichten in verschillende situaties gaat toepassen.

‘Mensen geven maar zelden woorden aan hun emoties. Meestal worden ze met andere signalen uitgedrukt.’

-Daniël Goleman-

Amerikaans psycholoog en auteur van de besteller Emotionele intellingentie

Meer informatie over IEMT?

Klik hier

Minder zorgen

Laat emoties, overtuigingen of wat je belemmert los en ontdek het genot van zijn inzet nu.

Minder impact, meer rust

De impact van de herinnering verzacht, wat je een rustig en gerust gevoel geeft.

 

Op de juiste plek

Met nieuwe inzichten vallen puzzelstukjes op de juiste plek. Dat geeft duidelijkheid en herkenning van je patronen.

 

Veelgestelde vragen

Is IEMT geschikt voor mij?

Over het algemeen is IEMT geschikt voor iedereen. Uitzondering hierop is:

  • Een oogziekte zoals bijvoorbeeld conjunctivitis, glaucoma, loslatend netvlies, zwart oog als gevolg van een recent trauma.
  • Een neurologische stoornis, zoals bijvoorbeeld de ziekte van Ménière (een combinatie van duizelingen, tinnitus én gehoorverlies), bij stoornissen van balans, bij multiple sclerose, bij epilepsie, geschiedenis van hoofdletsel en beroerte, bij de ziekte van Parkinson.
  • Een psychiatrisch ziektebeeld, psychotisch ziekteverleden of psychotische ziektebeelden.
  • Als je nog moet getuigen in een strafrechtelijk proces.
  • Vermijding of vervanging van reguliere medische of psychiatrische interventie.

Neem bij twijfel contact op met je huisarts.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Bij complexere vraagstukken zijn vaak meerdere sessies nodig. Je moet dan denken aan gemiddeld 4 tot 6 sessies. Per keer kijken we wat er nog nodig is.