coaching-training-vught

Weer gelukkig worden? Start hier.

Laat emoties, overtuigingen of wat je belemmert los en ontdek weer het plezier van zijn in het nu.


Voel je van binnen dat er iets moet veranderen, maar heb je geen zin om alles uitgebreid te bespreken? Wees gerust dat hoeft niet.

Gedachten die eindeloos doorgaan

Dat verlamd en zorgt voor piekeren, onrust en steeds terugkerende gedachten. Dit kan je tegen houden om de juiste stappen te zetten.

Vage klachten, onzeker, rusteloos

Je bent vaak moe, neerslachtig, hebt een kort lontje en sociale activiteiten kosten meer energie dan dat ze plezier geven. Je ervaart steeds meer vage klachten.

Jezelf kwijt zijn

Heb je het gevoel dat je niet meer gehoord en gezien wordt wat jij echt wilt in het leven? Dat brengt twijfel en je richt je wellicht steeds meer op wat anderen willen. Hierdoor voel je je opgejaagd, emotioneel, leeg, doelloos.

Je wilt op korte termijn verandering voelen en hebt geen tijd voor langdurige trajecten.

Loopt het op het werk of privé niet zoals je wilt?Heb je last van prikkelbaarheid, stress, slecht slapen, weinig energie, onverklaarbare klachten?

Wat als je op een laagdrempelige manier kunt leren ontspannen om dit te veranderen? Dat je je mentale helderheid en concentratievermogen kunt verbeteren, meer zelfvertrouwen, energie en rust ervaart èn tegelijkertijd werkt aan wat jij wilt bereiken?


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen.

Ik help je een gezonde balans te vinden tussen denken, voelen en doen, waardoor je meer rust ervaart, beter je grenzen kent en stress gedag kunt zeggen.


Hoe gaat een coachsessie?

We beginnen met koffie of thee. Daarna hebben we een gesprek waarin ik jou wat vragen stel en we samen kijken of de IEMT-methode (zie blog) als onderdeel van coaching iets voor jou is. Dit is een prettige manier om te zien hoe zo'n sessie gaat.  Bij het toepassen van IEMT spreek je je onderbewustzijn aan, verbreek je ongewenste koppelingen en creëer je nieuwe verbindingen in je brein. Dit kan omdat je brein kan veranderen en leren.  Zo ontstaat er in een sessie meer afstand tot bijvoorbeeld onplezierige gebeurtenissen of beperkende overtuigingen. Dit geeft je letterlijk een gevoel van ruimte.

Als je het prettig vindt, kunnen we verder met een echte sessie. Liever geen IEMT, dat kan ook. Dan werken we met andere bewezen krachtige technieken. De basis is vertrouwen, want coaching werkt alleen als jij er open voor staat. Heb je nog vragen, neem contact op!

Wat je van binnen voelt, straal je naar buiten toe uit

Je lichaamshouding is van invloed op je stemming.  Als je je hier bewust van wordt, zul je merken dat dit een wereld van verschil voor je kan betekenen. Zeker als je deze nieuwe inzichten in verschillende situaties gaat toepassen.

Zorgelozer en gelukkiger.

Laat nare gevoelens, overtuigingen en 'wat als' gedachten gaan en voel hoe fijn het is om nu te leven.

Rust in lichaam en hoofd

Slaap weer lekker door en wordt ‘s morgens uitgerust wakker, zodat je genoeg energie hebt voor de dag.

Jezelf kunnen zijn.

Nieuwe inzichten en (h)erkenning van wat jij nodig hebt. Voel weer ruimte om te kiezen en te genieten.

Inmiddels heb ik veel gelukkige en stressvrije klanten, zoals hen:

“Van een onrustig hoofd vol met gedachten en veel spanning naar een gevoel van rust en vrijheid. Bedankt voor je fantastische sessie.”
Jenny L.
Ik heb eindelijk mijn angsten een plekje kunnen geven waardoor ik een stuk rustiger ben geworden en mezelf niet compleet afsloot zodra ik angst voelde. ik heb de sessies als heel fijn ervaren en voelde me erg begrepen en geholpen door Annemarie.

Julie

Door de sessies ervaar ik meer rust en ben ook in staat mijn werk beter in te delen. Ook is de omgang met anderen in mijn nabije omgeving verbeterd. Dankjewel!"
Joris S.

Product overzicht

alles-zit-in-jou

IEMT sessie

Gratis Kennismakingsgesprek  30 minuten

IEMT sessie 1-1,5 uur

106,-

Coaching pakket I

Kennismakingsgesprek 30 minuten

4 coachsessies 1-1,5 uur

399,-

alles-zit-in-jou

Coaching pakket II

16 weken lang coaching,

Om de week een sessie (totaal 8 sessies)

Doorlopende e-mail support

Assessment interview 

Inzicht in je kwaliteiten en verborgen talenten (m.b.v. DISC)

Coaching zowel online (m.u.v. IEMT) als in mijn praktijk in Vught.

899,-

Je verbetert je mentale én emotionele gezondheid . Hierdoor voel je je meer jezelf, gezond, verlost van vage pijntjes en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie doen.

Het begin naar meer balans start met...

1. Durf te vragen

Vaak vinden we het moeilijk om om hulp te vragen. Maar onthoud dat het niet altijd mogelijk is om alles alleen te doen. Kwetsbaar zijn is helemaal niet verkeerd. Sterker nog, het laat juist zien dat je moedig en sterk bent. En door hulp te vragen, leer en groei je als persoon.

2.Focus op jezelf

In de sessies leer je om open te zijn en meer bewust te worden van je gevoelens en gedachten. Dit helpt je om beter naar je lichaam te luisteren en te begrijpen wat het nodig heeft om in evenwicht te blijven.

3.Concentreren op de ademhaling

Tijdens de sessies laat ik je kennismaken met verschillende ademhalingstechnieken die je helpen je gedachten te kalmeren, je te concentreren en je bewust te worden van het moment.

4.Gun jezelf de tijd

 Je wilt natuurlijk meteen van je klachten af zijn zodra je de stap zet. Maar wees niet te streng voor jezelf; geef jezelf wat tijd.  Voel steeds wat werkt voor jou en wat niet.  Klanten ervaren soms dat het in het begin vreemd kan voelen wanneer vervelende gevoelens, waar ze al lange tijd last van hebben, weg zijn. En dat kan, hoe heerlijk het ook is, wat onwennig zijn.
"Voor het eerst kunnen ervaren wat het is om liefde  te voelen. Naar mijzelf en naar anderen. Ik slaap weer beter en ben gestopt met de slaapmedicatie."
Marieke K.

"Annemarie is een zeer fijn persoon om mee te praten, ze luistert goed, denkt met je mee en geeft goede tips. De IEMT sessies hebben mij veel rust gebracht en ben ik meer gaan accepteren. Wat ik erg fijn vind bij Annemarie is dat ze na een aantal dagen na de sessie contact opnam om te vragen hoe ik mijzelf voelde en wat mijn ervaring was. Ik kan dit veel mensen aanraden."

Peter H.

"In mijn werk kwam ik een oud stuk van mezelf tegen over’ niet goed genoeg zijn’. Het  had meer impact dan ik wilde. Aan alles voelde ik dat ik hier een stap in wilde zetten. Annemarie ken ik al jaren als een hele pure wijze vrouw. Ze had me al eerder over IEMT verteld. Ik ben blij dat ik met haar op dit oude trauma heb gewerkt. Er zijn twee dingen gebeurd:

1 Ik heb minder last van het oude stuk

2.Het heeft een ander perspectief. In plaats van mezelf straffen als ik het herken, kan ik ermee lachen en is het een reminder voor mezelf.

Dank Annemarie voor jouw heerlijke en rustgevende sessie.

Edith Brouwer

Zet vandaag jouw eerste stap naar het leven wat jij graag wilt.

Klik hieronder voor een gratis kennismakingsafspraak.