coaching-training-alles-zit-in-jou-vught

Ontwikkel je bedrijf
Ontdek én benut ieders kwaliteiten


Talent krijgt pas waarde als je het volledig benut

Talent klinkt mooi, maar zolang het niet wordt ingezet heb je er weinig aan. Ieder mens heeft heel wat onbenutte talenten in zich. Ervaar wat  het mens en organisatie oplevert als alle verborgen plussen bewust worden benut.

teamsessie-disc-gedrag

Teamsessie

Boost je teamdynamiek met een DISC teamanalyse en teamsessie, zodat medewerkers inzicht in elkaars gedragingen krijgen. Zo ontstaat er betere samenwerking,  meer werkplezier en productiviteit.

Persoonlijk-leiderschap

Persoonlijk leiderschap

Je hoeft niet te zoeken naar je beste uitzicht; het ligt binnen handbereik. Met bewezen technieken zoals IEMT, NLP versnel je je weg naar de top. Deze methoden zijn effectief en leveren krachtige resultaten op.

assesment

Assessments

Een assessment helpt om jezelf en je team beter te begrijpen, en om het beste uit jezelf en elkaar naar boven te halen. Alle assessments zijn gevalideerd, online in te vullen en in verschillende talen beschikbaar. 

reviews-alles-zit-in-jou-vught

Carolien Kortenoeven

Managing Director Smurfit Kappa

Inzicht en begrip

In de samenwerking heeft Annemarie ons een stuk inzicht gegeven in niet alleen onze persoonlijke karakters maar ook in onze individuele emotionele intelligentie en hoe de combinatie van deze persoonlijkheden effectief maar ook niet effectief kan zijn in de samenwerking. 

Dit geeft diepgang en meer begrip voor waarom de samenwerking in sommige situaties zo moeizaam kan voelen en juist in andere situaties zo gemakkelijk gaat. Annemarie heeft ons op haar rustige, toegankelijke en duidelijke manier meegenomen in deze inzichten.

Laat jezelf en je medewerkers groeien met een inspirerende teamanalyse en teamsessie

Wat medewerkers ervaren

  • Voelen zich zekerder van zichzelf
  • Komen meer met nieuwe ideeën en oplossingen
  • Kennen hun plussen en minnen
  • Voelen zich meer relaxed
  • Zijn gefocust en hebben zin om aan de slag te gaan
  • Meer zicht op balans tussen werk en privé
  • Weten wat zij nodig hebben bij veranderingen
  • Kunnen beter omgaan met moeilijke tijden en passen zich snel aan
  • Zijn prettiger om mee te werken

Inmiddels heb ik vele tevreden klanten zoals hen:

Wat een inspirerende ochtend. Het heeft mij weer dichter bij mijzelf maar ook bij mijn collega's gebracht .Dankjewel voor de inzichten.
reviews-alles-zit-in-jou-vught
Olivia

Inspirerend en soms confronterend om te constateren hoe je  vaak de ander behandelt zoals jezelf behandelt wilt worden. Eye-opener!

Dankjewel.

coaching-vught-alles-zit-in-jou
Guus

Het is mij nu veel meer duidelijk waarom ik soms 'last' kon hebben van gedragingen van collega's. Het heeft mij de ogen geopend en meer begrip gegeven. Echt heel waardevol

coaching-vught-alles-zit-in-jou

Pia

 Persoonlijk leiderschap start met zelfreflectie

 

Heb je jezelf wel eens uitgenodigd voor een diepgaande evaluatie over hoe het écht met je gaat op werkgebied?  Durf je kritisch naar jezelf te kijken en je ware potentieel te onthullen? Vraag jezelf af: maak ik optimaal gebruik van mijn capaciteiten, en zo niet, wat weerhoudt me daarvan? Reflecteer je geregeld op de successen en de minder succesvolle momenten ? Een dergelijke introspectie kan zeer verhelderend zijn. Ik bied graag mijn begeleiding aan in een persoonlijk coachingstraject. Samen brengen we je verborgen talenten aan het licht, bouwen we voort op je bestaande sterke punten en help ik je om beperkende gedachten los te laten. Zo werk en leef je op een manier die meer in lijn ligt met je ware ambities.

Bouw aan vertrouwen, zodat er ruimte is om zaken in alle openheid te bespreken

De schijnwerpers op talent


Talent klinkt mooi, maar zolang het niet wordt ingezet heb je er weinig aan. Ieder mens heeft heel wat latente talenten in zich. Stel je voor dat je deze in de schijnwerpers zou kunnen zetten.

Dat je ze wakker zou kunnen schudden en volop laten zien! Wat zou dit betekenen voor jou als mens? Of voor een team? Wat levert het mens en organisatie op als alle verborgen vaardigheden bewust zouden worden benut?