Jij. Maar dan volledig vrij.

Vage klachten, onzeker, leeg, rusteloos?

Je bent vaak moe, neerslachtig, hebt een kort lontje, sociale activiteiten kosten meer energie dan dat ze plezier geven. Je ervaart steeds meer vage klachten.

Zijn je gedachten niet te stoppen?

Het verlamd, je piekert, wordt onrustig, nare herinneringen blijven terugkeren. Ongewenste gedachten houden je tegen om de juiste stappen te zetten.

Ben jezelf kwijtgeraakt?

Je voelt je niet meer gehoord en gezien. Wat wil jij in het leven? Je twijfelt en richt je steeds meer op wat anderen willen. Je voelt je opgejaagd, emotioneel, leeg, doelloos.

Tijd voor meer geluk en positiviteit in jouw leven.

Leven met dergelijke klachten is een uitputtingsslag. Genoeg mensen gaan door op deze manier, hoe ellendig het vooruitzicht ook is. Ik hoop oprecht dat jij ervoor kiest om trouw te blijven aan jezelf, aan jouw leven. Voel je van binnen dat er iets moet veranderen, maar heb je geen zin om alles uitgebreid te bespreken? Dat kan het lastig maken om stappen te zetten. Ondanks dat je misschien gewoon weer volop van het leven wilt genieten, met energie en de moed om ‘nee’ te zeggen. Zodat je stressvrij kunt genieten en begrepen wordt door je (werk)omgeving.

Klanten zijn vaak verbaasd over wat je in korte tijd kunt bereiken door gebruik te maken van methodieken zoals IEMT, NLP en ademhalingstechnieken. Laat je dus aangenaam verrassen in mijn praktijk.ach coa

“Ik help je de persoon te worden die je graag in de spiegel ziet.”

Meer begrip en samenwerking met mijn klachten, gaf ruimte om te leven

Mijn leven verliep aardig zorgeloos tot door een overlijden van een familielid het tij keerde. Veel van wat vertrouwd was verdween uit mijn leven. Meer gericht op wat de ander nodig had, begon ik mijzelf beetje bij beetje kwijt te raken. Ik kreeg last van vage, lichamelijke klachten waar geen duidelijke oorzaak voor gevonden kon worden. 18 jaar geleden ging de knop om. Ik volgde diverse Oosterse en Westerse georiënteerde opleidingen zoals yoga en Psychosociale studies. De opgedane kennis van zowel beide denkwijzen gaven meer inzicht in het verband tussen lichaam en geest. Ik begreep de oorzaak van mijn klachten beter, waardoor ik herstelde van tinitus en andere klachten. Coach coaching coach coaching IEMT IEMT

In mijn praktijk zul je merken dat ik intuitief werk, waardoor je sneller bij de kern van het probleem komt. Ik zal je helpen en  aanmoedigen om naar het leven toe te werken wat jij wilt. Zo ben je in staat om in een aantal sessies goede stappen te zetten naar jouw doel. Hoe klinkt dat? Coach coaching coach coaching IEMT IEMT

IEMT Vught

In een oogwenk een ander gevoel. Letterlijk.

Zorgelozer en gelukkiger.

Laat emoties, overtuigingen of wat je belemmert los en ontdek weer het plezier van zijn in het nu.

Rust in lichaam en hoofd.

Slaap weer lekker door en wordt ‘s morgens uitgerust wakker, zodat je genoeg energie hebt voor de dag.

Jezelf kunnen zijn.

Nieuwe inzichten en (h)erkenning van wat jij nodig hebt. Voel weer ruimte om te kiezen en te genieten.

Luister weer naar je interne raadgever.

 

“Voor grensoverschrijdend gedrag heb ik een sessie gehad. De herinnering is niet weg maar de impact wel. Ik weet dat ik het heb meegemaakt maar ik heb er letterlijk afstand van kunnen nemen. Na ruim 12 jaar is dat een grote bevrijding.”

– Roos

 

“Na 2 behandelingen kon ik mijn angsten loslaten. Daarvoor in de plaats heb ik vertrouwen in mijzelf gekregen. Acceptatie dat het goed is en eindelijk rust in mijn hoofd.”

– Adèle Verhagen

Hoe ziet een coachsessie eruit?

We starten met een kop koffie of thee. Dan doorlopen we een kennismakingssessie, waarbij ik je enkele vragen stel en ook de IEMT-techniek toepas. Deze aanpak bied jou de gelegenheid om de toegankelijkheid van de sessie te ervaren. Gezamenlijk wordt beoordeeld of deze benadering geschikt is als integraal onderdeel van het coachingstraject. Indien gewenst, wordt overgegaan tot een volledige sessie.

Hoe je je voelt, straal je uit

Je lichaamstaal, ofwel fysiologie, is van invloed op je stemming. Als het nodig is, werken we tijdens een sessie aan een stukje bewustwording hiervan. Dit kan aanzienlijke veranderingen teweegbrengen, vooral wanneer de nieuwe inzichten in diverse situaties worden toegepast.

Ontdek de relatie tussen lichamelijke en mentale problemen

Voorkom (burn-out) klachten . Word je bewust en voel welke signalen het lichaam geeft.

Buig onbewuste patronen om naar bewuste patronen.

Krijg inzicht in waarom je op dit moment deze keuzes maakt, handelt, voelt en je gedraagt zoals je doet,  zodat je daadwerkelijk kunt veranderen.

Neutraliseer terugkerende emoties, gevoelens en gedachten.

Voel je weer bevrijdt en energiek om het leven te omarmen.

Optimaliseer de invloed van het verleden en voel je vrij

Hoe kun je de (onbewuste) last van je verleden, belastende emoties of belemmerende patronen effectief verminderen? Deze elementen beïnvloeden hoe je je vandaag voelt, denkt en handelt, omdat je onderbewustzijn alle ervaringen een plekje geeft, logisch of niet. Dagelijks legt het razendsnel nieuwe verbindingen, zowel voor positieve als negatieve ervaringen. Soms ontstaan er onlogische koppelingen die onbewust je leven beïnvloeden.

Tijdens een sessie spreek je je onderbewustzijn aan, verbreek je ongewenste koppelingen en creëer je nieuwe neurale paden. Met behulp van neuroplasticiteit, het vermogen van je brein om te veranderen, ontstaat er in een sessie meer afstand tot bijvoorbeeld onplezierige gebeurtenissen of beperkende overtuigingen. Je ervaart rust, vertrouwen en vergroot je veerkracht. Dit geeft je letterlijk een gevoel van ruimte.

Voel weer passie en energie 

 

“Tijdens mijn werk kwam ik oude patronen tegen, die niet overeen kwamen met hoe ik wil zijn. Na de sessies merk ik duidelijk het verschil. Ik ben vrolijker en heb meer energie. Ik heb er heel veel aan gehad.”

– Tim

 

“Super chill. Weinig gezegd en toch van mijn rot gevoel af.”

– Peter

IEMT coaching voor meer (zelf)bewustzijn

Ervaringssessie

Gratis

30 minuten

De sessie is puur bedoeld om kennis te maken met Mi Salida coaching en niet voor het oplossen van klachten.

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

IEMT coaching

€ 99,-

1-1,5 uur

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Coachtraject op Maat

Naar aanleiding van de eerste sessie ontvang je een op maat voorstel.

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Vragen waar je vast een antwoord op wilt

Waar kan IEMT bij helpen?

​Iemt kan helpen bij:

 • altijd maar moe zijn, zonder duidelijke medische oorzaak
 • terugkerende ongewenst gevoelens zoals boosheid, spijt, schuldgevoel, verdriet, schaamte, etc.
 • stress, burn-out klachten (IEMT werkt hierin preventief)
 • onverklaarbare fysieke problemen
 • negatief zelfbeeld
 • lastig vinden om stappen te zetten
 • angst, angststoornis, paniek
 • groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • verlies
 • controledwang
 • je graag verder wilt ontwikkelen, maar je weet niet hoe
 • omgevingsgevoelig zijn en daar lastig mee om kunnen gaan, HSP
 • geen zin meer hebt om activiteiten te ondernemen, somberheid
 • onzekerheid
 • het verliezen van focus op je doelen
 • problemen in relationele sfeer (familie, geliefde, kinderen en/of collega’s)
 • belemmerende overtuigingen
  Is IEMT geschikt voor mij?

  Over het algemeen is IEMT geschikt voor iedereen. Uitzondering hierop is:

  • Een oogziekte zoals bijvoorbeeld conjunctivitis, glaucoma, loslatend netvlies, zwart oog als gevolg van een recent trauma.
  • Een neurologische stoornis, zoals bijvoorbeeld de ziekte van Ménière (een combinatie van duizelingen, tinnitus én gehoorverlies), bij stoornissen van balans, bij multiple sclerose, bij epilepsie, geschiedenis van hoofdletsel en beroerte, bij de ziekte van Parkinson.
  • Een psychiatrisch ziektebeeld, psychotisch ziekteverleden of psychotische ziektebeelden.
  • Als je nog moet getuigen in een strafrechtelijk proces.
  • Vermijding of vervanging van reguliere medische of psychiatrische interventie.

  Neem bij twijfel contact op met je huisarts.

  Wat is Integral Eye Movement Therapy?

  Oogbewegingen helpen bij het verwerken van terugkerende emoties, gevoelens en ingrijpende levenservaringen. Dat is door de wetenschap meermaals aangetoond. Integral Eye Movement Therapy (IEMT) is een innovatieve methode, die van dit gegeven gebruik maakt. Specifieke vraagstelling en oogbewegingen brengen je tijdens een sessie terug naar de kern van dit gevoel. Je hoeft niet te praten of in nare herinneringen te duiken. Een knikje als antwoord op de vragen is voldoende om te kunnen werken. Het enige wat wel moet doen  is tijdens het uitvoerenvan de oogbewegingen volgens een bepaald patroon, blijven denken aan het beeld wat  een naar gevoel geeft. 

  Het resultaat is na afloop dat het beeld of de beelden hun emotionele impact hebben verloren en gewoon op de achtergrond verdwijnen.
  Het maken van oogbewegingen zorgt ervoor dat een hersengebied dat herinneringen opslaat, onderdrukt wordt. Inzet van oogbewegingen  kan helpen om stressvolle gebeurtenissen te vergeten.

   

   

  Wat is het verschil met EMDR?

  Nat als bij IEMT maakt EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) gebruik van oogbewegingen. IEMT is een beetje het zusje van EMDR.

  • Bij IEMT worden meer zintuiglijke systemen bij de verandering betrokken dan bij EMDR. Kalibratie speelt hierbij een grote rol.
  • Er kan snel en effectief gewerkt worden, omdat je niet het hele verhaal hoeft te vertellen of te herbeleven. Wellicht is dat wel zo prettig voor jou. 
  • Na een IEMT-sessie ervaar je vaak minder tot geen  bijwerkingen als duizeligheid, misselijkheid en hoofdpijn.
  • Bij het ontwikkelen van IEMT is veel onderzoek gedaan naar de patronen die zorgen voor chroniciteit van problematieken. Op basis van de opgedane inzichten is er een werkwijze ontstaan voor behandeling van post- traumatische stress en een voor behandeling van depressie.
  • Met IEMT kunnen voorkomende intense emoties en gevoelens  kunnen worden behandeld .
  • Bij IEMT kan worden gewerkt met identiteitsdelen die stil zijn blijven staan in hun ontwikkeling. Deze kunnen weer in ontwikkeling worden gebracht.

  Tijd om weer van het leven te genieten. Tijd voor jou.

  Je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je graag.