IEMT coaching een krachtige mix van IEMT / NLP en ademtechnieken in Vught

Zeg stress en vage klachten gedag. Breng denken, voelen en doen in balans met inzet van IEMT, NLP en yoga ademtechnieken. Boek een gratis ervaringssessie in Vught.

Alles zit in jou Vught

18 jaar geleden had ik geregeld last van vage klachten. Tot het moment dat de knop om ging. Noem het intuitie, maar iets maakte dat ik besloot een andere koers te gaan varen. Ik volgde verschillende opleidingen gebasseerd op zowel Oosterse als Westerse denkwijze, zoals yoga en Psychosocialestudies. Ik paste de kennis die ik hierbij opdeed direct toe in mijn werk en privéleven. Dit gaf me inzicht in de relatie tussen lichaam en geest. Hierdoor begreep ik beter wat de oorzaak was van mijn klachten, waardoor ik kon herstellen van mijn tinnitus en vage klachten.

In mijn praktijk zul je merken dat ik veel intuïtief werk, waardoor we sneller bij de kern van het probleem komen. Ik maak gebruik van een aanpak waarbij het lichaam centraal staat, zodat je weer leert om te voelen wat je lichaam je vertelt. We besteden ook aandacht aan je mindset, omdat dit een grote invloed heeft op hoe je het leven ervaart. Tijdens de sessies zal ik je ondersteunen en aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen. Op deze manier kun je in slechts enkele sessies goede stappen zetten richting jouw doel.

IEMT Vught
 

“Nieuwe inzichten hebben gezorgd voor rust, tevredenheid, zelfvertrouwen en mezelf kunnen/durven zijn. Annemarie heeft een deskundige, integere, empathische en inspirerende manier van werken.”

– Rien S

 

“Ik heb eindelijk mijn angsten een plek kunnen geven. Waardoor ik een stuk rustiger ben geworden en mezelf niet meer compleet afsloot zodra ik angst voelde.”

– Julie

IEMT coaching om snel weer balans in denken, voelen en doen te krijgen.

In een aantal sessie maken we ruimte voor groei en meer levensgeluk. Met inzet van zachte, efficiënte technieken pakken we het probleem bij de kern aan. Op deze manier kun je echt verandering bewerkstelligen en kun je daadwerkelijk afscheid nemen van angsten, nare herinneringen of hardnekkige overtuigingen. Omdat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, gebruik ik een aanpak waarbij het lichaam centraal staat. Op deze manier leer je weer goed te luisteren naar je lichaam en herken je signalen eerder, zodat je erop kunt reageren. Hierdoor ben je beter in staat om je eigen grenzen te respecteren en voorkom je vage klachten. Indien nodig kunnen we een assessment afnemen ter ondersteuning. In een IEMT coachingsessie (een mix van IEMT/NLP/Ademtechniek) sessies in Vught hoef je niet alles te bespreken om positieve resultaten te ervaren. Dat klinkt toch fijn?
Klanten ervaren vaak meer rust, overzicht, slapen beter en zijn in staat om betere beslissingen te nemen. Dat wil jij toch ook?

Wordt weer jezelf door de inzet van IEMT en NLP coaching Vught

Ervaringssessie

Gratis

30 minuten

De sessie is puur bedoeld om kennis te maken met Mi Salida coaching en niet voor het oplossen van klachten.

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

IEMT coaching

€ 99,-

1-1,5 uur

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Coachtraject op Maat

Naar aanleiding van de eerste sessie ontvang je een op maat voorstel.

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

 

“In mijn werk kwam ik een oud stuk van mezelf tegen over’ niet goed genoeg zijn’. Ik heb er nu minder last van dit stuk en het heeft een ander perspectief. I.p.v. mezelf straffen als ik het herken, kan ik ermee lachen en is het een reminder voor mezelf.”

– Edith Brouwer

 

“Van een onrustig hoofd vol met gedachten en veel spanning naar een gevoel van rust en vrijheid. Bedankt voor je fantastische behandeling.”

– Jenny

IEMT Coaching Vught
Tijd om weer het leven te leiden wat bij jou past?

Bel of stuur mij dan een app bericht op telefoonnummer +31 6 36 34 09 56 of vul onderstaand formulier in.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Esschestraat 99, 5262 BC VUGHT

+31 06 36 34 09 56

}

Ma, di, do, 9:00- 17:30 uur
Wo, vr: 9:00-13:00 uur