coaching-training-vught

Weer gelukkig worden? Plan een coach gesprek.

Laat vervelende emoties, overtuigingen of wat je belemmert los en ontdek weer het plezier van zijn in het nu.

Voel jij diep van binnen dat het nu de tijd is om daadwerkelijk een verandering in gang te zetten, dan is deze vorm van coaching echt iets voor jou. 

gedachten-alles-zit-in-jou-vught

Eindeloze gedachten

Dat verlamd en zorgt voor piekeren, onrust en steeds  meer terugkerende gedachten. Dit kan je tegen houden om de juiste stappen te zetten om te komen waar jij wilt zijn. Hierdoor gaan mooie kansen voorbij.
klachten-alles-zit-in-jou

Vage klachten, onzeker, rusteloos

Je bent vaak moe, neerslachtig, hebt een kort lontje en sociale activiteiten kosten meer energie dan dat ze plezier geven. Je ervaart steeds meer vage klachten, waardoor je het gevoel hebt in een cirkeltje rond te draaien.

alles-zit-in-jou-mezelf-kwijtz-zijn-

Jezelf kwijt zijn

Heb je het gevoel dat je niet meer gehoord en gezien wordt wat jij echt wilt in het leven? Dat brengt twijfel en je richt je steeds meer op wat anderen willen. Hierdoor voel je je opgejaagd, emotioneel, leeg, doelloos.

Loopt het op het werk of privé niet zoals je wilt?Heb je last van prikkelbaarheid, stress, slecht slapen, weinig energie, onverklaarbare klachten?

Wat als je op een laagdrempelige manier kunt leren om dit te veranderen? Dat je je mentale helderheid en concentratievermogen kunt verbeteren, meer zelfvertrouwen, energie en rust ervaart èn tegelijkertijd werkt aan wat jij wilt bereiken?

Dit is namelijk mogelijk.

balans-stress-rust-alles-zit-in-jou-vught

Wat kun je verwachten?

We beginnen altijd met een kennismaking, waarin er ruimte is voor vragen stellen en we samen kijken of de IEMT-methode als onderdeel van coaching iets voor jou is.  Ieder mens is uniek, en jij ook en daarom kijken we wat jij nodig hebt en maken we afspraken over het vervolg. De basis iis vertrouwen, want coaching werkt alleen als jij er open voor staat en gemotiveerd bent om stappen te gaan zetten. In een aantal coach gesprekken  help ik je om persoonlijk te groeien en innerlijke blokkades te overwinnen. Mijn missie is om je te helpen jouw ware potentieel te ontdekken en het leven te creëren dat in lijn is met jouw waarden en doelen. Tijdens de coach gesprekken zal ik je steeds aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen, zodat je straks het leven leeft wat bij jou past.  Heb je nog vragen, neem contact op! Voel je welkom.

Wat je van binnen voelt, straal je naar buiten toe uit

Je lichaamshouding is van invloed op je stemming.  In de coaching besteden we hier aandacht aan.  Als je je ervan bewust wordt, zul je merken dat dit een wereld van verschil voor je kan betekenen. Zeker als je deze nieuwe inzichten in verschillende situaties gaat toepassen.

rust-ontspannen-slapen

Rust in lichaam en hoofd

Laat nare gevoelens, overtuigingen en 'wat als' gedachten gaan en voel hoe fijn het is om nu te leven.

rust-gedachten-zorgeloos

Zorgelozer en gelukkiger.

Slaap weer lekker door en wordt.      's morgens uitgerust wakker, zodat je  genoeg energie hebt voor de dag.

jezelf-zijn-vught

Jezelf kunnen zijn.

Nieuwe inzichten en (h)erkenning van wat jij nodig hebt. Voel weer ruimte om te kiezen en te genieten.

Inmiddels heb ik veel gelukkige en stressvrije klanten, zoals hen:

“Van een onrustig hoofd vol met gedachten en veel spanning naar een gevoel van rust en vrijheid. Bedankt voor je fantastische sessie.”
coaching-vught-alles-zit-in-jou
Jenny L.
Ik heb eindelijk mijn angsten een plekje kunnen geven waardoor ik een stuk rustiger ben geworden en mezelf niet compleet afsloot zodra ik angst voelde. ik heb de sessies als heel fijn ervaren en voelde me erg begrepen en geholpen door Annemarie.
coaching-vught-alles-zit-in-jou

Julie

Door de sessies ervaar ik meer rust en ben ook in staat mijn werk beter in te delen. Ook is de omgang met anderen in mijn nabije omgeving verbeterd. Dankjewel!"
coaching-vught-alles-zit-in-jou
Joris S.

Product overzicht

alles-zit-in-jou

IEMT sessie

Gratis Kennismakingsgesprek  30 minuten

IEMT sessie 1-1,5 uur

106,-

Coaching pakket I

Kennismakingsgesprek 30 minuten

4 coachsessies 1-1,5 uur

399,-

alles-zit-in-jou

Coaching pakket II

16 weken lang coaching,

Om de week een sessie (totaal 8 sessies)

Doorlopende e-mail support

Assessment interview 

Inzicht in je kwaliteiten en verborgen talenten (m.b.v. DISC)

Coaching zowel online (m.u.v. IEMT) als in mijn praktijk in Vught.

899,-

Met behulp van coach gesprekken verbeter je je mentale én emotionele gezondheid . Hierdoor voel je je meer jezelf, gezond verlost van vage pijntjes en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie doen.

Het begin naar meer balans start met...

durf-te-vragen

1. Durf te vragen

Vaak vinden we het moeilijk om om hulp te vragen. Maar onthoud dat het niet altijd mogelijk is om alles alleen te doen. Kwetsbaar zijn is helemaal niet verkeerd. Sterker nog, het laat juist zien dat je moedig en sterk bent. En door hulp te vragen, leer en groei je als persoon.
focus-concentratie-vught

2.Focus op jezelf

In de coaching leer je om open te zijn en meer bewust te worden van je gevoelens en gedachten. Dit helpt je om beter naar je lichaam te luisteren en te begrijpen wat het nodig heeft om in evenwicht te blijven.
ademhaling-onrustig-rust

3.Concentreren op de ademhaling

Tijdens de coaching laat ik je kennismaken met verschillende ademhalingstechnieken die je helpen je gedachten te kalmeren, je te concentreren en je bewust te worden van het moment. Want rust begint heel simpel bij goed ademen.
ademhaling-onrustig-stress

4.Gun jezelf de tijd

 Je wilt natuurlijk meteen van je klachten af zijn zodra je de stap zet. Maar wees niet te streng voor jezelf; geef jezelf wat tijd.  Voel steeds wat werkt voor jou en wat niet.  Klanten ervaren soms dat het in het begin vreemd kan voelen wanneer vervelende gevoelens, waar ze al lange tijd last van hebben, weg zijn. En dat kan, hoe heerlijk het ook is, wat onwennig zijn.
"Voor het eerst kunnen ervaren wat het is om liefde  te voelen. Naar mijzelf en naar anderen. Ik slaap weer beter en ben gestopt met de slaapmedicatie."
reviews-alles-zit-in-jou-vught
Marieke K.

"Annemarie is een zeer fijn persoon om mee te praten, ze luistert goed, denkt met je mee en geeft goede tips. De IEMT sessies hebben mij veel rust gebracht en ben ik meer gaan accepteren. Wat ik erg fijn vind bij Annemarie is dat ze na een aantal dagen na de sessie contact opnam om te vragen hoe ik mijzelf voelde en wat mijn ervaring was. Ik kan dit veel mensen aanraden."

coaching-vught-alles-zit-in-jou
Peter H.

"In mijn werk kwam ik een oud stuk van mezelf tegen over’ niet goed genoeg zijn’. Het  had meer impact dan ik wilde. Aan alles voelde ik dat ik hier een stap in wilde zetten. Annemarie ken ik al jaren als een hele pure wijze vrouw. Ze had me al eerder over IEMT verteld. Ik ben blij dat ik met haar op dit oude trauma heb gewerkt. Er zijn twee dingen gebeurd:

1 Ik heb minder last van het oude stuk

2.Het heeft een ander perspectief. In plaats van mezelf straffen als ik het herken, kan ik ermee lachen en is het een reminder voor mezelf.

Dank Annemarie voor jouw heerlijke en rustgevende sessie.

reviews-alles-zit-in-jou-vught
Edith Brouwer

Zet vandaag jouw eerste stap naar het leven wat jij graag wilt.